Personlig Tränare Nils Vestlund:

Nils heter jag och om du varit på Storvreta Gym förut så känner du säkert redan igen mig. September 2016 tog jag och min mamma över gymverksamheten och sen dess har jag jobbat halvtid på gymmet.
Jag började själv träna på gymmet redan för 12 år sedan och har sedan dess aldrig slutat. Innan jag började träna på gym så tränade jag både fotboll och innebandy under många år.
Jag har också tränat mycket MMA och därigenom boxning, thaiboxning, brottning och Brasiliansk Jiu Jitsu. Fotboll spelar jag i Ärentuna SK.
Min utbildning bestod till stora delar av anatomi och andra verktyg för att förstå hur människokroppen fungerar men också en del praktiska moment så som Olympiska lyft och stretching. Jag har även några högskolepoäng i Kost, Fysiologi och Hälsa. Undrar du mer om mina kompetenser så fråga mig!

Vad är en personlig tränare?

Det är du som bestämmer vad den personliga tränaren ska vara för dig.
Jag hjälper dig uppnå dina mål vilka de än är, tillsammans kommer vi fram till ett sätt att nå målet och sedan hjälper jag dig på vägen. Vid alla mina tjänster ingår handledning utanför bokade träffar, undrar du om någonting kan du maila eller smsa mig så hjälper jag dig på bästa sätt jag kan. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Tjänster och priser:

PT-Timme - Jag är med dig under ett träningspass och hjälper dig med vad du önskar, det kan innebära att vi tränar teknik i ett specifikt lyft, går igenom övningar för att träna en viss muskelgrupp eller bara river av ett tungt träningspass!

1 tillfälle á 60min599kr
3 tillfällen á 60min1649kr
10 tillfällen á 60min4999kr

Kostupplägg 695kr    (i samband med PT-timme 599kr)
Träningsupplägg 495kr  (i Samband med PT-timme 399kr)
Kontakta mig för att boka en tid, diskutera olika tjänster eller för att få annan info!
Kostupplägg - Jag skriver ett kostschema/kostupplägg åt dig! Vi sätter oss ner och pratar om dina mål och tidigare kostvanor för att komma fram till ett så bra sätt som möjligt att uppnå dina mål. Jag är flexibel i mitt sätt att lägga upp kosten och varje kostupplägg är skräddarsytt efter dina förutsättningar.
Träningsupplägg - Jag skriver ett träningsschema åt dig! Syftet kan vara allt ifrån att din träning ska gå så effektivt som möjligt eller att du behöver nya övningar att köra. Precis som med kostupplägget skräddarsyr jag varje träningsupplägg efter dina förutsättningar.
Kontakta mig:
Övriga Uppgifter:
Mail: nils.h.vestlund@gmail.com
Telefon: 0738186282
Facebook
Instagram
Eller hugg tag i mig på gymmet!